Cosmote My mini Tab este versiunea mai mică a tabletei Android lansate de operator zilele trecute. Dacă prima avea display cu diagonala de 9.7 inch, acum operatorul lansează o tabletă cu ecran de 7″ și preț mai accesibil. Dotările tehnice sunt bune, are conexiune 3G, vine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich și este disponibilă la un 1 leu cu abonament de date. Promoţional, până pe 28 februarie, abonamentul Connect L oferă un trafic de 30GB inclus pentru doar 20 euro/lună (TVA inclus).

Cosmote My mini Tab
Cosmote My mini Tab

Cosmote My Mini Tab are un ecran tactil cu diagonala de 7 inci şi rezoluţie de 1024×600 pixeli, care redă 16 milioane de culori.

Tableta Android are un procesor Dual-Core la 1GHz Cortex-A9, 1 GB de memorie RAM şi un procesor grafic PowerVR SGX 531. Camera foto are senzor de 2 megapixeli. Pentru stocare are o memorie internă de 4GB, dar poate fi extinsă printr-un card microSD până la 32GB. My mini Tab are boxe stereo încorporate şi radio FM, conectivitate Bluetooth 3.0 cu A2DP, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct şi hotspot portabil.

Vine cu aplicaţiile Dolce Mobile TV şi web’n’walk preinstalate. Tableta este disponibilă şi fără abonament, la un preț de 799 lei (TVA inclus).