Cosmote MyTab este prima tabletă Android accesibilă lansată de operator sub brandul propriu. Are display de 9.7 inch, procesor dual-core la 1.5 GHz, 512 MB de RAM și stocare de 4GB. Dispune de slot pentru carduri de memorie. Tableta vine cu modem 3G / HSPA, are cameră foto de 5 megapixeli și o baterie de 6000 mAh.

COSMOTE My Tab

Cosmote MyTab

Cosmote My Tab este gândită pentru cei care doresc să combine mobilitatea cu multitasking-ul. Clienţii vor putea să cumpere noul dispozitiv începând din 15 februarie.

„Vânzările de tablete sunt în creştere, majoritatea fiind achiziţionate cu un abonament de date, demonstrând că românii continuă să fie activi online şi, de asemenea, interesaţi de conţinut video. Noua tabletă are preinstalate două dintre cele mai descărcate aplicaţii – Dolce Mobile TV şi web’n’walk”,

(!) Video review A20e - apasă play 😉

spune în comunicatul de presă Panos Makris, Chief Commercial Officer Cosmote România.

Tableta Cosmote My Tab, împreună cu o husă de protecție, este disponibilă la prețul de 1 leu cu abonamentul Connect XXL care, pentru 30 de euro/lună (TVA inclus) include 150 GB trafic de date. Nu e o greșeală, chiar include 150 GB acum.

Clienţii Cosmote care activează pentru prima dată un abonament de Internet mobil până pe 28 februarie 2013, pentru o perioadă de 24 de luni, vor beneficia de un discount de 100% pentru primele două luni de contract.

Cosmote My Tab este disponibil şi fără abonament, la preţul de 999 lei.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.