Cei de la Epson au prezentat în România la un eveniment ochelarii smart pentru realitate augmentată Moverio BT-200. Am citit despre multe inițiative de acest gen, am și testat o mare parte dintre produse, dar nu știam despre Epson că au intrat pe zona asta.

Epson-MoverioBT-200

Ochelarii inteligenți Epson Moverio BT-200 oferă nouă experiență interactivă de vizualizare şi de redare a realității înconjurătoare și tipuri variate de conținut. Se pot conecta prin Bluetooth cu smartphone-urile și tabletele care rulează sistemul de operare Android 4.0 (sau o versiune mai nouă). Cu un design subțire și ușor, gadget-ul oferă experiența vizualizării clare a clipurilor video și audio, a jocurilor și a conținutului online, oriunde și oricând. Ochelarii inteligenți au lentile transparente și senzori care urmăresc mișcările capului utilizatorului și au și o cameră foto care poate capta imagini și clipuri video.

Mai multe detalii despre ochelari sunt aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!