Evolio iSmart 4K este noua variantă cameră video sport, care vine în serie după iSmart și iSmart Pro. Se adresează celor care vor să filmeze în rezoluție 4K, dar fără costurile unui dispozitiv mai sofisticat. Camera filmează 4K la 10 cadre pe secundă, iar la Full HD se poate merge la 60 de cadre pe secundă.

evolio-ismart-4k-

Camera poate înregistra și imagini la 120 de frame-uri pe secundă în rezoluție HD 720p. Este o cameră compactă și resitentă, protejată cu o carcasă transparentă, vine la pachet cu toate accesoriile necesare pentru sport, biciclete sau mașină. Are mufă de USB, HDMI, dar și conectivitate WiFi, cu aplicație dedicată pentru Android sau iOS.

Evolio iSmart 4K are integrat un display cu diagonala de 2 inch pe care se pot previzualiza imaginile. Bateria este acum de 900 mAh suficientă pentru 90 de minute de filmare neîntreruptă. Camera poate fi folosită și pentru fotografii, fiind echipată cu senzor optic de 12 megapixeli.

Camera inclue un slot de card microSD de până la 32 GB pe care poate să înregistreze până la 240 de minute în rezoluție FullHD și până la 120 de minute în rezoluție 4K. Camera va fi disponibilă în rețele de retail la jumătatea lunii februarie la prețul recomandat de 499 lei.

Pe site-ul Evolio va fi o campanie mâine de la ora 9, prețul promoțional fiind de 349 de lei, doar pentru primele 100 de comenzi.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!