Evolio Smart Fitness a fost lansată oficial azi. Este o brățară smart pentru sport și sănătate, care se conectează la orice mobil prin Bluetooth și oferă notificări și informații despre activitatea fizică.

Evolio fitness

Brățara se conectează cu smartphone-ul utilizatorului și transmite automat notificări pentru apeluri vocale, SMS-uri, e-mailuri sau diverse aplicații precum Facebook sau Whatsapp. În același timp, monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse sau calitatea somnului.

Brățara dispune de ecran tactil ce afișează în timp real orice notificare sau modificare a parametrilor de sănătate și permite totodată setarea de alerte prin vibrații ușoare. În funcție de setările personalizate aplicate, brățara Evolio Smart Fitness îi amintește utilizatorului când e timpul pentru puțină mișcare, prin funcția alertă pentru sedentarism.

Brățara este compatibilă cu orice smartphone Android sau iOS. Dispune de factor de protecție IP67 astfel încât poate fi folosită cu succes la înot sau în condiții de umiditate. Începând de azi, are un preț special în regim de precomandă, 139 lei.