Cei de la Philips recomandă o serie de gadgeturi noi pentru perioada de Sărbători. Vorbim despre microsisteme audio, căști, ceasuri cu radio sau boxe portabile. Sunt toate produse noi, care abia au ajuns pe piața locală.

Ceas cu radio Philips AJ7010

Produsele sunt recomandate de Gibson Innovations, partenerul pe partea de sunet al celor de la Philips.

Noul microsistem audio Philips BTM2460 are un design compact care se potrivește în orice spațiu și redă un sunet puternic (20W RMS). Datorită sistemului de boxe Bass Reflex sunetul este mai profund și basul mai puternic. Tehnologia Digital Sound Control permite optimizarea setărilor în funcție de stilul de muzică ascultat. Melodiile pot fi redate de pe mai multe surse, pentru că sistemul este dotat cu CD player, intrare audio auxiliară de 3,5 mm, USB Direct și Bluetooth ce permite sincronizarea cu până la două dispozitive datorită funcției Multipair. De asemenea, are și radio FM care permite presetarea a până la 20 de posturi preferate.

Casti Philips SHB3185

Căștile Philips SHB3185 cu Bluetooth sunt inspirate de căștile de DJ și proiectate pentru artiștii în devenire. Driverele de 32mm garantează un bas dinamic și puternic. Sunt pliabile, pentru a fi ușor transportate. Sincronizarea NFC permite conectarea căștilor cu orice dispozitiv portabil dotat cu Bluetooth, iar microfonul încorporat preluarea apelurilor telefonice. Bateria din Li-Polimer oferă o autonomie de 11 ore pentru redarea muzicii, 9 ore pentru apeluri telefonice și 200 ore în standby. De asemenea, pot fi conectate și prin intermediul unui cablu la playerul audio.

Ceasul cu radio Philips AJ7010 își poate dovedi cu siguranță utilitatea în orice casă. Are senzor de temperatură care afișează în orice moment temperatura din interior, dar și din exterior. Dispune de alarmă dublă, astfel încât pot fi setate ore diferite la trezire în funcție de zilele lucrătoare, de weekend sau de programul fiecăruia. Atunci când este pană de curent, acest ceas inteligent își va menține setările, alarma programată rămânând activă datorită bateriei preinstalate.

Și o boxă portabilă Philips BT6600B, ușor de transportat, rezistentă la umiditate și capabilă să ofere un sunet puternic și de calitate. Are un procesor audio digital, drivere active din neodim și difuzoare pasive duble care redau melodiile cu o putere de 16W RMS. Având microfon încorporat, poate fi folosită și pentru apelurile telefonice. Este disponibilă în trei variante de culoare: negru, roșu și albastru.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!