TP-Link prezintă la Dreamhack Cluj 2015 cel mai puternic router din portofoliul său – Archer C3200. Este un model care creează trei benzi separate, una de 2,4GHz și alte două de 5GHz, fiecare asigurând viteze de transfer de 600Mbps, respectiv 2x1300Mbps, pentru conectarea simultană a cât mai multor dispozitive la viteză maximă.

TP-Link Archer

Tehnologia Smart Connect permite dispozitivelor conectate alocă dispozitivelor benzile potrivite – păstrează traficul echilibrat între cele trei rețele, evitând congestionarea. Cu o viteză combinată de 3200Mbps pe cele trei benzi Wi-Fi, Archer C3200 permite utilizatorului să se joace online și să facă streaming-uri 4K Ultra HD pe multiple dispozitive, fără lag.

Cele șase antene externe – trei dual band de 2,4GHz și 5GHz – și trei dedicate exclusiv benzii de 5GHz îmbunătățesc raza de acoperire și stabilitatea semnalului. Routerul se bazează pe o arhitectură Broadcom XStream cu procesor dual-core tactat la 1GHz și două procesoare secundare pentru a gestiona conexiuni simultane fără întreruperi. Dispune de două porturi USB, unul 3.0 și unul 2.0 și totodată are patru porturi Ethernet Gigabit.

TP-Link Archer C3200 va fi disponibil în magazinele din România din primul trimestru al anului viitor, la prețuri începând de la 1099 de lei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!