Microsoft a prezentat oficial o bandă de fitness, care nu arată rău, dar nici nu are alte funcții deosebite de celelalte produse aflate pe piață. Nike a dat statul modei de acest gen cu FuelBand, dar au fost și primii care au renunțat la proiect. Acum sunt alți jucători pe acest segment, precum Fitbit sau Jawbone.

Microsoft smartband

Microsoft a lansat recent și aplicația Health, care probabil vrea să concureze cu Google Fit lansată tot zilele trecute. Practic giganții web se vor bate să colecteze date personale despre fiecare utilizator, cu ce scop credeți? Pentru a-i ajuta cu sănătatea? Sau pentru a le vinde produse? Voi ce credeți? 🙂

Brățara Microsoft împrumută de la Widows Phone interfața cu “tiles”, cu imagini similare, dar și notificări. Banda colectează informații precum puls, distanțele parcurse, calorii arse, ciclurile de somn. Exact aceleași date ca și la produsele concurenților.  Spre deosebire de cocnurenți, banda Microsoft funcționează și cu un terminal iPhone sau Android, nu doar cu Windows Phone.

Prețul în SUA este de 199 de dolari.

Video


Via