Caera foto mirrorless Olympus Pen-F a fost lasată oficial și în România. Este o cameră mirrorless cu performanțe foto bune și un design retro care iese în evidență.

Olympus Pen F

 

Creatorii Olympus PEN-F au modificat majoritatea elemetelor, îmbunătățind calitatea senzorului, dar și ergonomia. Senzorul este Micro Four Thirds Live MOS de 20 de megapixeli vine cu stabilizare optică pe cinci axe. Lansarea Olympus Pen-F marchează un moment istoric în istoria brandului și a evoluției camerelor foto. Repetă astfel povestea de succes din anii ’60 a camerelor foto Pen analogice, cu film.

Camera integrează un vizor electronic cu o rezoluție de 2,36 milioane de pixeli, are tehnologie wireless integrată, iar fotografierea în rafală se poate face cu o cadență de până la 10 cadre pe secundă. De asemenea, sensibilitatea ISO are un interval extins de la 80 până la 25.600.

Prețul este însă pe măsura tehnologiilor integrate, 5.549 lei doar body.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!