Olympus TG-Tracker este prima cameră de acțiune realizată de compania japoneză, care preia tehnologia de la camerele foto Tough și o combină cu tehnologia video și stabilizarea pe 5 axe.

Poza_Olympus_TG-Tracker (6)

Sunt zece ani de cânt Olympus face camere foto rezistente, iar acum TG-Tracker are și tehnologie de fotografiere, dar și filmare excelentă.

Camera TG-Tracker dispune de un grip detaşabil, obiectiv ultra-panoramic, stabilizator de imagine pe 5 axe şi un display LCD rabatabil, pentru încadrarea şi fotografierea cu uşurinţă a imaginilor clare, fără trepied, în condiţii dificile. Utilizarea camerei nu se limitează la montarea acesteia pe echipament. Datorită noului sistem complet de înregistrare a coordonatelor traseului integrat de TG-Tracker, rezultatul este o experienţă mai captivantă, un mod mai distractiv de a retrăi şi împărtăşi momentele extreme, precum scufundarea, săriturile de kite surfing sau lupta cu apele repezi într-o canoe.

Folosind aplicaţia gratuită Olympus Image Track Ver 2.0, utilizatorii pot viziona experienţele împreună cu toate informaţiile de care este nevoie pentru a percepe şi mai bine dificultatea provocării: altitudine sau adâncime, temperatura aerului sau a apei, geo-locaţie şi direcţie, sau viteza de deplasare. Noua cameră

TG-Tracker este compatibilă cu multe tipuri de monturi dedicate echipamentelor sportive sau activităţilor în aer liber (adaptor furnizat).

Modelul va fi disponibil la vânzare din luna iulie 2016.