Olympus TG-Tracker este prima cameră de acțiune realizată de compania japoneză, care preia tehnologia de la camerele foto Tough și o combină cu tehnologia video și stabilizarea pe 5 axe.

Poza_Olympus_TG-Tracker (6)

Sunt zece ani de cânt Olympus face camere foto rezistente, iar acum TG-Tracker are și tehnologie de fotografiere, dar și filmare excelentă.

Camera TG-Tracker dispune de un grip detaşabil, obiectiv ultra-panoramic, stabilizator de imagine pe 5 axe şi un display LCD rabatabil, pentru încadrarea şi fotografierea cu uşurinţă a imaginilor clare, fără trepied, în condiţii dificile. Utilizarea camerei nu se limitează la montarea acesteia pe echipament. Datorită noului sistem complet de înregistrare a coordonatelor traseului integrat de TG-Tracker, rezultatul este o experienţă mai captivantă, un mod mai distractiv de a retrăi şi împărtăşi momentele extreme, precum scufundarea, săriturile de kite surfing sau lupta cu apele repezi într-o canoe.

Folosind aplicaţia gratuită Olympus Image Track Ver 2.0, utilizatorii pot viziona experienţele împreună cu toate informaţiile de care este nevoie pentru a percepe şi mai bine dificultatea provocării: altitudine sau adâncime, temperatura aerului sau a apei, geo-locaţie şi direcţie, sau viteza de deplasare. Noua cameră

TG-Tracker este compatibilă cu multe tipuri de monturi dedicate echipamentelor sportive sau activităţilor în aer liber (adaptor furnizat).

Modelul va fi disponibil la vânzare din luna iulie 2016.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!