HTC şi Under Armour au prezentat la CES 2016 soluția smart UA HealthBox, primul sistem de fitness conectat care măsoară, monitorizează şi gestionează principalii indicatori de sănătate şi fitness – somnul, activitatea fizică şi nutriţia.Sistemul include UA Band, UA Heart Rate şi UA Scale, care se conectează wireless pentru a oferi informaţii esențiale.

UA HealthBox

UA Band este o brăţară proiectată pentru a fi purtată pe tot parcursul zilei și a nopții, fără pauză. Aceasta monitorizează activitatea zilnică, exerciţiile fizice şi somnul. Are un display plasat sub un strat exterior de cauciuc, indică zona frecvenţei cardiace atunci când este folosită împreună cu UA Heart Rate.

UA Heart Rate este un sistem compact de monitorizare a frecvenţei cardiace, cu o tehnologie inovatoare de prindere rapidă pentru o prezență discretă în timpul exerciţiilor. Centura pentru piept şi senzorul detaşabil ajută utilizatorii să monitorizeze intensitatea şi să se antreneze mai eficient. UA Heart Rate a fost creată pentru a asigura o calculare cât mai precisă a caloriilor arse în timpul celor mai intense exerciţii fizice. Împreună cu aplicaţia UA Record, UA Heart Rate permite utilizatorului să îşi personalizeze zonele frecvenţei cardiace.

UA Scale este un cântar cu conectare Wi-Fi frumos realizat, cu un design circular. Cântarul utilizează un strat de sticlă cu tehnologie avansată de vopsea conductivă care facilitează analizarea greutății și a procentajelor de grăsime corporală.

UA HealthBox va fi disponibil iniţial în SUA din 22 ianuarie, cu precomenzi începând din data de 5 ianuarie pe site-ul HTC. În curând va fi disponibil şi în alte magazine, ofline şi online. UA HealthBox (incluzând UA Band, UA Heart Rate, UA Scale) are un preț de 380 dolari.