Pentru cei din companii care mai folosesc telefoane fixe (chiar, voi acasă mai aveți fix?) cei de la Philips au lansat azi telefoane DECT, dar dotate cu funcții care vin de la terminalele smartphone. Și un design excelent…

Philips M6601WB - lifestyle 2

Telefoanele DECT Philips din noua generație nu mai au fire, receptorul este mobil și îl puteți folosi, în funcție de model, pe o rază de 50m în interior și 300m în câmp deschis. Au acumulator încorporat care oferă până la 16 ore de convorbiri și 250 ore în standby. Au afișaj electronic, pe care puteți vizualiza principalii indicatori ai telefonului, dar și ID-ul apelantului, atât timp cât operatorul de telefonie facilitează această funcție. Tastele sunt iluminate din fundal, au mod handsfree și jurnal pentru vizualizarea apelurilor efectuate, primite sau pierdute.

Aceste telefoane beneficiază de experiența și inovațiile Philips în dezvoltarea produselor audio Hi-Fi. Rezultatul este un sunet clar, autentic și natural, iar senzația este că persoana cu care discutați la telefon se află aproape de voi.

Nu în ultimul rând, telefoanele fixe fără fir Philips sunt eficiente energetic și sunt proiectate pentru a proteja mediul. Când modul ECO este activat, radiațiile emise sunt reduse cu până la 60% și cu până la 95% când telefonul se încarcă. La activarea modului ECO+ radiațiile scad spre zero.

Prețurile sunt orientative:
– Philips D4501B/53 (negru) și D4501W/53 (alb) – 149.9 lei
– Philips M6601WB/53 – 279 lei

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!