Toshiba a prezentat azi două modele noi de laptopuri hibrid (laptop/tabletă cu Windows 8), precum și tablete, pe care noi le-am văzut cu ocazia Toshiba Day când au prezentat și Smart TV-urile 2014. N-am avut voie să scriem pînă astăzi despre ele 🙂 Am tot citit comentarii și opinii contra hibridelor, dar în același timp e singura categorie de laptopuri care cresc în vânzări și am văzut o mulțime de oameni care lucrează pe așa ceva. Cred că pe viitor vom avea tot mai multe astfel de gadgeturi.

0012

 

Câteva noi modele se alătură de azi produselor Toshiba. Satellite Click 2 aduce un preț excelent și detalii tehnice bune. Display de 13,3 inch, procesor quad-core, 4GB de RAM, HDD de 500GB. Designul este  nou, iar tehnologia de sunet este realizată de Skull Candy.

Cu tastatură are 2 kilograme, dar dacă scoți ecranul și îl faci tabletă , aceasta cântărește sub 1 kilogram.

Click 2 Pro este o versiune cu SSD de 128 GB, cu procesor Intel Core i5, plus extra-baterie, dar prețul este mai mult decât dublu.

Toshiba Satellite Radius este un laptop touchscreen cu multiple utilizări, cu ecran de 15,6 inch, dar care se rotește la 360 de grade. Este un produs cu detalii tehnice mai bune și un preț sub 1000 de dolari în US.

0011

Toshiba Encore 2 este  noua tabletă cu Windows 8.1 și ecran de 8 inch, un gadget interesant. Acum prețurile sunt de la 199 dolari, în funcție de dotări. Există și o versiune de 10 inch.

 

Galerie foto

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!