Trei camere foto Canon au fost premiate de EISA (European Imaging and Sound Association), modelul EOS 7D Mark II care devine “Camera Foto DSLR Prosumer a anului 2015-2016”, dar și modelele Canon EOS 5DS și 5DS R, care au primit titlul de “Camera foto DSLR profesionistă a anului”. De asemenea, obiectivul Canon EF 11-24mm f/4L USM a fost premiat drept “Obiectivul DSLR DSLR European Profesionist al anului 2015-2016.”

  

Canon EOS 7D Mark II este una dintre cele mai bune camere foto APS-C DSLR, oferind funcții disponibile de obicei doar pe modele profesioniste full-frame. Are sistemul de autofocus în 65 de puncte, poate surprinde până la 10 cadre pe secundă, poate captura în format RAW. Canon 7D Mark II este perfect pentru fotografii de sport, acțiune și animale sălbatice, care doresc să surprindă fiecare moment.
  Canon EOS 5DS/5DS R sunt DSLR-uri full-frame, oferă acum cea mai mare rezoluție de pe piață. Cele două modele oferă o alegere fotografilor: EOS 5DS include un filtru optic low-pass pentru atenuarea artefactelor de imagistică digitală, în timp ce modelul EOS 5DS R îi anulează complet efectul filtrului low pass pentru obținerea celor mai clare imagini cu putință. 

Senzorul este de 50,6 megapixeli, plus procesoare duale DIGIC 6,  sistemul de autofocus cu 61 de puncte, cu 41 de puncte de focalizare în cruce, asigură o performanțăAF rapidă și solidă. 

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!