Asus a participat la ediția a XVIII-a a Zilei Comunicațiilor, iar gadgeturile taiwanezilor au fost admirate de toată lumea, inclusiv de ministrul Comunicațiilor. Printre noile sisteme hibrid a ieșit în evidență Transformer Book T100 cu ecran tactil și Windows 8.1. Dar a putut fi admirat și noul ultrabook Zenbook UX301L.

ASUS la Ziua Comunicatiilor 2014

Asus Transformer Book T100 despre care v-am scris aici poate fi folosit și ca laptop, dar și ca tabletă cu sistem de operare Windows, prin detașarea ecranului de 10.1″ din dock-ul dotat cu tastatură. Autonomia este de 11 ore , perfect pentru orice angajat mobil.

Cea de-a doua vedetă a standului Asus de la Ziua Comunicațiilor a fost Zenbook UX301LA, un ultrabook care arată impecabil, are procesoare Intel Core din generația a patra, până la 8GB memorie RAM și stocare SSD în sistem RAID. Ecranul este tot IPS,  cu rezoluție WQHD 2560×1440 pixeli și este acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 3.

Ziua Comunicațiilor este un eveniment anual care reunește principalii jucători din industria telecom și partenerii acestora.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!