Samsung Galaxy S21 FE, un terminal mult așteptat de fani, va fi lansat în ianuarie 2022. Iar seria Galaxy S22 care vine tare din urmă va fi lansată oficial în februarie 2022. Modelele de bază nu au foarte multe noutăți, dar noul Galaxy S22 Ultra merită toți banii.

galaxy S22

Ce știm despre Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE este o continuare mult așteptată pentru Galaxy S20 FE. De jumătate de an se discută online despre el. Ba că vine, ba că nu vine. Cel mai recent zvon spunea că va fi lansat în ianuarie. Acuma, cei de la Sammobile, cred că lansarea acestui model va fi la CES Las Vegas.

Ei zic că Samsung vrea să lanseze Galaxy S21 FE la CES 2022, informația fiind confirmată. Următorul CES este programat pentru 5-8 ianuarie și, ca de obicei, va avea loc la Las Vegas. Au trecut ani de când Samsung a anunțat un nou smartphone la CES. Nu prea se lansează niciun model de smartphone acolo. Dar având în vedere acest lucru, Galaxy S21 FE s-ar putea să nu aibă prea multă concurență.

ads

Lansarea Galaxy S22

Se pare că seria Galaxy S22 va fi lansată abia în februarie 2022. Inițial, S21 FE trebuia lansat în octombrie, apoi a fost împins spre finalul anului, apoi tocmai în ianuarie. Se anunțase că Samsung va lansa Galaxy S22 în decembrie 2021, apoi în ianuarie 2022, iar acum este împins spre februarie. Astfel, penuria de cipuri, dar și vânzările bune de alte telefoane au ridicat presiunea de a lansa rapid modele noi.

Samsung Galaxy S22 simplu și S22+ vor avea puține diferențe față de modelele anterioare. În schimb la Galaxy S22 Ultra vedeți mai sus diferențele. Modulul camerei foto este reproiectat. Fiecare lentilă este separat și nu există acel modul ieșit în afară care părea cumva ciudat pe spate.

Un nou raport de la WinFuture susține că Samsung a început să producă componente în masă pentru seria Galaxy S22. Samsung produce acum componente în principal pentru modelele sale Galaxy S22 și S22+ în toate variantele lor, în timp ce producția lui S22 Ultra acordă prioritate variantei din SUA.

Mai devreme se spunea că vor produce mai puține modele cu procesor Exynos și mai multe cu Snapdragon. Se sugera că vor aduce și la noi varianta Snapdragon oficial. În trecut, la noi veneau în special edițiile cu Exynos.

Evident, toate discuțiile sunt „pe surse” și nu există confirmări oficiale.