Google lansează pentru Gmail funcția Smart Reply, ca să poți răspunde rapid la e-mailuri. Este inclusă în aplicația Inbox care sortează oarecum mesaje, făcând ordine între cele importante și cele care mai pot aștepta, precum newslettere și mesaje informative.
Evident, Google face asta citind și interpretând emailurile tale, chestie care pe zi ce trece mă face să îmi doresc schimbarea providerului.

Gmail Smart Reply

Smart Reply va sugera trei răspunsuri diferite, toate fiind destul de scurte. Totuși, pentru cei care au sute de mesaje pe zi, o astfel de scurtătură poate fi utilă. Ca și SMS-urile alea presetate pe care le poți trimite când nu ai timp să răspunzi…

Inbox uses machine learning to recognize emails that need responses and to generate the natural language responses on the fly.

Folosind Inbox și alegând răspunsuri presetate, utilizând funcțiile de raportare spam, ajutați la optimizarea algoritmilor folosiți de Google, spun oficialii companiei. Deocamdată tehnologia este disponibilă pentru limba engleză, în aplicația Inbox din Google Play și AppStore (iOS).

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!