HTC Flyer, tableta cu ecran de 7 inchi, sistem de operare Android Gingerbread, procesor de 1.5 GHz şi stylus, este un model extrem de ingenios în peisajul dominat până acum de iPad-ul celor de la Apple. Tableta a sosit şi în redacţia connect, mulţumită celor de la Evomag.

HTC Flyer
HTC Flyer

Flyer este prima tabletă a celor de la HTC, o companiei care a contribuit decisiv la adoptarea pe scară largă a smartphone-urilor. Ca şi telefoanele companiei şi HTC Flyer se bucură de o construcţie extrem de bună şi de un design original.
Printre primele elemente pe care le-am remarcat a fost faptul că tableta este extrem de portabilă şi de comod de utilizat, graţie dimensiunilor sale compacte. Flyer are o greutate de circa 420 grame şi o grosime de 13.2 mm.
O poţi manevra lejer cu o singură mână, iar în caz de nevoie o poţi „parca” în buzunarul de la blugi, geantă sau în husa superbă care o însoţeşte.
Eleganţă
Tableta vine însoţită pe lângă setul de căşti, cablul USB şi sistemul de alimentare şi de o husă din piele albă, căptuşită în interior cu un material extrem de fin, care ne-a surprins plăcut.
Cromatic, tableta este dominată de contrastul dintre elementele de un alb imaculat, spatele din aluminiu şi marginile negre ale ecranului de 7 inchi. Displayul este un LCD capacitiv cu rezoluţie 1024 x 600, contrast şi luminozitate foarte bună.

Rămâi la zi cu gadgeturile și tehnologia

* trebuie completat
Formatul

Vezi cum arată