Evolio a dat startul campaniei de Crăciun cu reduceri importante pentru dispozitivele pe care le puteți oferi cadou în perioada de Sărbători.

reduceri evolio

Campania de Crăciun aduce reduceri de până la 35% și cadouri pentru orice achiziție realizată pe site-ul lor. Astfel, smartphone-urile, tabletele, GPS-urile, dar și ceasurile inteligente, camerele video sport și accesoriile au acum preturi speciale, valabile în luna decembrie, în limita stocului disponibil.

Astfel, smartphone-ul Evolio X5, recent lansat, vine în perioada promoțională cu un ceas inteligent x-Watch cadou. Smartphone-ul Yuppi, un telefon potrivit atât pentru copii, cât și pentru cei mari, are prețul de doar 199 lei și husă cadou. Camera video sport iSmart PRO, Full HD 1080P, Wi-Fi, ultra compactă și rezistentă la apă, costă acum 299 lei.

Smartwatch-ul x-Watch, un ceas elegant, cu finisaje premium, și totodată, un gadget care îmbunătățește experiența de viață și de comunicare a utilizatorului, este doar 329 lei.

EvoTabby, tableta ideală pentru copii, cu Control Parental și husă siliconată, are pret de sărbătoare: 199 lei.

Mai multe găsiți la ei pe site.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!