Știm deja multe despre OnePlus 6, iar lansarea anunțată pentru iunie ar putea fi de fapt pe 5 mai, ori poate chiar mai devreme. Deja a fost publicat un nou teasing pentru acest model pe contul oficial. 

Sunt mai multe indicii că s-ar putea devansa lansarea Oneplus 6. Întâi, modelele Oneplus 5T apar acum ca “sold out” prin magazine. Apoi, oficialii companiei au tot confirmat elementele noului model în diverse ocazii. Apoi, au lansat campania de teasing. Deja fanii așteaptă de ceva vreme să vadă noua ediție, în special în contextul lansărilor de telefoane cu ecran cu moț.

În ciuda discuțiilor, nu este încă foarte sigur noul design al Oneplus 6. Deocamdată doar o parte dintre specificațiile telefonului sunt confirmate oficial, deși toată lumea le listează complet. Nici moțul de pe ecran nu este foarte sigur. De exemplu, despre Xiaomi Mi Mix 2S se spunea ba că are moț de iPhone, ba că are la fel ca Essential Phone, ba că este un moț pe lateral. Pînă la urmă, el nu a avut deloc notch. Se pare însă că moțul Oneplus 6 a fost confirmat de unii oficiali în interviurile acordate presei.

În imaginea de teasing sunt Oneplus 5T sus și Oneplus 6 dedesubt. Formatul pare să fie mai lung și mai lat, deci ecranul este mai mare, iar slo0tul de SIM pare mai mare sau e dual-SIM sau altceva.

Lansarea Oneplus 6 pe 5 mai este anunțată de GizChina, un site care a mai dat informații corecte înainte. Ei zic că va fi un eveniment oficial la Shenzhen. Este totuși cu semnul întrebării, desenul este cam copilăresc, iar informații oficiale nu avem.

Ceea ce știm sigur despre Oneplus 6 este că are procesorul Qualcomm Snapdragon 845, probabil în trei variante: 6GB+64GB, 6GB+128GB sau cea de top 8GB+256GB. Probabil varianta de top va costa foarte mult, aproape de flagship-urile Samsung sau Apple. Mai știm că vine cu propiul OS bazat pe Android 8.1, iar pe spate are cameră foto duală. Senzorul de amprentă este tot pe spate, nu au pus în ecran. Cel puțin așa pare din informațiile de pînă acum.