Cei de la inventeaza.ro vor organiza în aprilie lecții demonstrative gratuite de robotică pentru copii, în București. Eu mă duc cu juniorii, e timpul să treacă de la software și la ceva aplicații hard.

robotica inventeaza

Lecțiile sunt o oportunitate atât pentru copii, cât și pentru părinți, să interacționeze cu “lumea roboților”. În cadrul lecției demonstrative, copii vor experimenta “lumea roboților” prin interacțiunea cu roboți adevărați, vor afla noțiuni elementare de programare, electronică practică, mecanică și robotică, vor afla noțiuni pe care le pot aplică în cadrul proiectelor personale. De asemenea, află cum să pună în aplicare, în viață de zi cu zi, cunoștințele tehnice dobândite, plus că vor cunoaște prieteni cu aceleași preocupări.

Părinții vor afla care sunt beneficiile educației de tip STEM, vor află informații despre situația de pe piață de muncă în zonă de IT și vor putea observă dacă cei mici au înclinații spre domeniul tehnic.

Lecțiile vor avea loc în zilele de 8 și 9 aprilie 2016, iar detaliile și înregistrarea le găsiți la ei pe site.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!