Liam Neeson prezintă tehnologia TV a viitorului în primul spot realizat de LG pentru Super Bowl 2016. Filmul este coordat Ridley și Jake Scott cunoscuți pentru realizările cinematografice, iar  în centrul atenției este tehnologia LG OLED TV.

1.LG Super Bowl Ad Preview

Spotul se concentrează pe modalitatea în care LG realizează inovații pentru consumatori prin intermediul tehnologiei TV OLED. Gama de televizoare LG OLED 2016, în vârful căreia se află noile modele LG Signature prezentate în spotul Super Bowl, este compusă din 4 serii care totalizează 8 modele, toate echipate cu platforma LG webOS 3.0, care dispune de noi funcții ce permit găsirea și comutarea între sursele de conținut – inclusiv transmisie TV, servicii de streaming și dispozitive externe – facil și rapid.

Abia aștept să văd tot clipul 😉

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!