Prestashop, platforma pentru magazine online care domină piața din România, organizează o serie de întâlniri cu responsabilii ecommerce pentru a prezenta informații utile. Pe piața locală Prestashop este cea mai utilizată platformă, având peste 2.886 de instalări active, urmată de OpenCart cu 2.619 și Magento cu 1.852 – conform unui studiu realizat de Agile Media.

logo-prestashop

Prestashop este o platformă ecommerce open-source, iar compania are sediul în Paris, Franța și prezență în Silicon Valley, California. Întâlnirile Prestashop Meeting la nivel global au început în 2015 și își propun să pună în contact atât proprietarii de magazine online cât și dezvoltatori, oameni de marketing online, furnizori de servicii online.

A fost deja un eveniment la București, la care nu am ajuns din păcate. Bogdan Socol, ex-Sigmanet, este acum reprezentant al companiei pe piața locală și a prezentat avatajele cheie ale platformei. A fost de asemenea prezentată noua versiune, Prestashop 1.7, iar Liviu Taloi a vorbit despre Enhanced Analytics, au avut o prezentare de SEO și despre integrarea Prestashop cu SmartBill, o soluție de facturare.

La oră actuală sunt implicați în comunitatea Prestashop la nivel global peste un milion de membrii activi. Pe site-ul oficial există peste 2.800 de module care îmbunătățesc variantă de bază, unele gratuite altele contra cost.

Vă țin la curent cu următoarele evenimente de acest gen.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!