Evenimentul HTC care trebuia să fie la IFA Berlin și se amânase pe 29 septembrie a fost acum anunțat oficial pentru 20 octombrie. Să sperăm că merită așteptarea pentru fanii companiei taiwaneze.

HTC 20 octombrie

 

Zvonurile continuă să fie legate de un terminal HTC Aero sau HTC A9, dar deocamdată nu avem nicio confirmare oficială. Invitația pare să arate un smartphone totuși. Evenimentul de lansare va fi transmis live online, așa că o să ne uităm împreună, ca de obicei, o să comentăm fiecare detaliu.

Invitația oficială conține de asemenea referiri la Android 6.0 Marshmallow, iar HTC probabil a realizat o nouă versiune a interfeței Sense special pentru noul sistem de operare.

HTC A9 sau Aero 9 ar urma să fie cel mai puternic smartphone din 2015. Ar avea un procesor cu 10 nuclee, deca-core, Mediatek Helio X20, cu două nuclee la 2.5GHz, patru la 2.0 GHz și patru la 1.4 GHz. Terminalul ar avea 4GB de RAM și o baterie de 3.500 mAh. Dacă va fi și primul cu Android 6.0 atunci are două atuuri deja. Display-ul HTC A9 Aero va avea un display de 5.2 inch cu rezoluție 2K, adică 2.560×1440 pixeli. Va fi protejat cu Gorilla Glass 4, să sperăm că va fi mai rezistent.

Sunt curios la camera foto ce-au mai găsit să adauge 🙂

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!