asus

Nokia 500: touchscreen, 1GHz, Symbian

Nokia 500 vine un pic târziu și într-n moment în care toată lumea așteaptă telefoanele cu Windows Phone. Totuși, va rămâne în istorie ca primul telefon Nokia cu procesor la 1GHz. Symbian Anna este oricum optimizat pentru viteză, cel puțin așa mi s-a părut la X7. Totuși, la capitolul design nu aduce nimic nou, doar posibilitatea de a avea diverse carcase colorate.

Nokia 500

Nokia 500

Nokia 500

Nokia 500 vrea să intre pe nișa smartphone ieftin, are ecran touchscreen de 3,2 inchi, rezoluție 360×640 pixeli, cameră foto de 5 megapixeli. Vine cu 2GB pentru stocare, dar are slot pentru carduri și suportă 32GB. Are tehnologie WiFi și Bluetooth, cântărește doar 93 de grame, fiind cel mai ușor terminal Symbian 3.

Nokia 500 – video

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

3 comentarii
 1. 1
  Kriogen says:

  Este interesant telefonul, dar ai dreptate, la design arata la fel ca x7, iar eu astept cu nerabdare pe cele cu windows mobile ca sistem de operare. Sunt cam dezamagit de Symbian.

 2. 2

  Nu inteleg exact ce face Nokia cu aceasta strategie de lansare de smartphone-uri cu Symbian, dar merita se vedem ce „coc” inainte de Windows Phone Mango. Probabil vor sa intareasca increderea utilizatorilor de Symbian in suportul din Ovi Store si probabil vor sa arate ca au in sfarsit procesoare de 1GHz :D. De asemeni, merita luata in calcul si varianta ca pentru Nokia 500 doar testeaza procesorul de 1GHz care ar putea fi folosit la anumite smartphone-uri cu WP7.

 3. 3
  mitica says:

  ce scumpa e tipa din video , mancai-ar tata gura ei de scumpa ; )

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *