Nokia E7 mi-a ajuns la teste înaintea lansării comerciale din 15 aprilie. Știu, a fost la teste și la Costin, dar și eu l-am butonat prima oară în septembrie 2010. Nokia E7 este de departe cel mai bun telefon Nokia la ora actuală și este la nivel cu orice smartphone competitor premium. Ba chiar e cu o clasă peste, având ditamai ecranul AMOLED de 4 inchi, dar și tastatura fizică, Qwerty. Stă foarte bine în mână și se mișcă foarte bine. Interfața parcă arată un pic mai bine, deși n-am intrat în detalii. Oricum, vă puteți lua gratis din Ovi Store diverse teme Nokia.

Nokia E7

Nokia E7

Nokia E7 este cel mai avansat smartphone lansat de finlandezi în seria Symbian 3. Probabil nu va fi ultimul din serie, dar sigur este cel mai puternic la ora actuală. Continuă practic zona de business “E Series”, are Office, se comportă fără discuție ca un netbook, fiind și telefon în același timp. Personal mi se pare unealta de lucru aproape perfectă.

Nokia E7 se lansează în România pe 15 aprilie la un preț de 450-500 de euro, vom afla mai multe săptămâna viitoare. Dar sunt sigur că vor și oferte interesante, probabil 200 de euro la abonament mai scump, 300 de euro la un abonament decent.

Poze cu Nokia E7:

[nggallery id=159]