asus

Nokia Oro cu Symbian Anna

Finlandezii anunţă un nou smartphone premium, Nokia Oro, care îmbină materiale precum piele, aur şi cristal de safir într-un design elegant şi strălucitor. Nokia Oro va fi livrat începând din următorul trimestru cu ultima actualizare de software Symbian Anna, funcţie de introducere a textului îmbunătăţită, precum şi browser şi hărţi digitale optimizate.

Nokia Oro

Nokia Oro

Nokia Oro

Nokia Oro este un smartphone cu ecran tactil destinat pieţei premium, care va fi disponibil în România începând din 15 iulie, 2011. Include elemente precum piele lucrată manual, ramă şi taste placate cu aur de 18 carate şi tastă de meniu din cristal de safir. Acest smartphone premium dispune şi de o cameră de 8 megapixeli şi un ecran AMOLED de 3,5 inchi din sticlă cu strat protector, fiind un terminal rezistent, în culori strălucitoare, care atrage privirile.

Pachetul de vânzare Nokia Oro include şi o ediţie placată cu aur de 18 carate a setului cu cască Nokia J Bluetooth, premiat în industrie. Nokia J este dotat cu tehnologia “Always Ready” de la Nokia – astfel că utilizatorii pot începe să îl utilizeze imediat ce sunt apelaţi – oferind până la trei luni de autonomie în regim de aşteptare între încărcări.

Nokia Oro white

Nokia Oro white

Citește despre tehnologia Ecosys inventată de Kyocera pentru imprimatele business ->>>

6 comentarii
 1. 1
  Denis says:

  Toate ca toate.. dar ati omis sa spuneti ce era mai importat.. PRETUL. Din ce am citit eu pe alte site-uri de profil ajunge la 800€.

 2. 2

  Cred că orice smartphone placat cu aur și cu cristale va avea un preț cel puțin similar. Sunt unele mult mai scumpe 🙂

 3. 3
  Denis says:

  N-am spus ca nu sunt si mai scumpe insa era bine de stiut cat costa daca tot vine asa de dotat 😉

 4. 4
  RF says:

  Hmmm….e un fel de C7 mai „sclipitor” si implicit mult mai scump, dar nu cred ca e un model care sa-si merite pretul asta exorbitant pentru simplu’ fapt ca ruleaza Symbian.

 5. 5
  rata says:

  da,da cred si yo ca ii meserie

 6. 6
  mrc says:

  Costa aprox. 3000 lei! Intrati pe http://www.alingsm.ro Eu mi-am luat un N 72 de la ei! Este okay!

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *