asus

Nokia X7, confirmat

Nokia X7 a fost vazut si prezentat deja pe cateva bloguri, dar acum a fost confirmat. Nokia X7 este un smartphone care pune accentul pe divertisment, cu un display cu diagonala de 4 inchi ideal pentru jocuri şi cameră de 8 Megapixeli pentru imagini şi clipuri video la calitate HD.

Nokia X7

Nokia X7

Nokia X7

Având un design deosebit, Nokia X7 este creat dintr-o combinaţie de oţel inoxidabil şi sticlă – ce oferă o senzaţie de solid atunci când este ţinut în mână. Nokia X7 are preinstalate binecunoscutele jocuri Galaxy on Fire HD şi Asphalt 5 HD. Face parte dintre primele smartphone-uri Nokia care beneficiază de o nouă experienţă de utilizare datorită actualizarii complete Symbian.

Nokia X7

Nokia X7


Această actualizare oferă o gamă de îmbunătăţiri legate de utilizare ce includ noi pictograme, introducere de text optimizată, navigare mai rapidă pe internet şi o versiune actualizată a Hărţilor Ovi cu funcţie de căutare îmbunătăţită şi noi rute de transport public. Noua versiune oferă şi o gamă puternică de capabilităţi destinate în special oamenilor de afaceri, ce includ securitate de nivel enterprise cu criptare accelerată hardware şi noi capabilităţi e-mail precum suport complet pentru solicitarea de întâlniri.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

3 comentarii
 1. 1

  Suna bine, insa eu nu agreez deloc Symbian-ul cel putin in comparatie cu Android sau Apple..sunt tare curioasa cum o sa evolueze Nokia pe piata smartphone-urilor dupa implementarea Windows phone..

 2. 2
  minuzio.com says:

  Frumos telefon, pacat ca Nokia se incapataneaza sa tina de Symbian, cred ca ei inca nu inteleg ca usor usor pierd batalia smatphon-urilor si asta tocmai datorita sistemului de operare, WIndows & nu cred ca ii ajute prea mult. Trendul pe piata e altul.

 3. 3

  Pînă una alta Symbian este ok, îți faci treaba cu el. Și eu am tot sperat să treacă la Android, dar asta e. Să vedem telefoanele cu WP7.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *