Nokia X7 a fost vazut si prezentat deja pe cateva bloguri, dar acum a fost confirmat. Nokia X7 este un smartphone care pune accentul pe divertisment, cu un display cu diagonala de 4 inchi ideal pentru jocuri şi cameră de 8 Megapixeli pentru imagini şi clipuri video la calitate HD.

Nokia X7

Nokia X7

Având un design deosebit, Nokia X7 este creat dintr-o combinaţie de oţel inoxidabil şi sticlă – ce oferă o senzaţie de solid atunci când este ţinut în mână. Nokia X7 are preinstalate binecunoscutele jocuri Galaxy on Fire HD şi Asphalt 5 HD. Face parte dintre primele smartphone-uri Nokia care beneficiază de o nouă experienţă de utilizare datorită actualizarii complete Symbian.

Nokia X7

Această actualizare oferă o gamă de îmbunătăţiri legate de utilizare ce includ noi pictograme, introducere de text optimizată, navigare mai rapidă pe internet şi o versiune actualizată a Hărţilor Ovi cu funcţie de căutare îmbunătăţită şi noi rute de transport public. Noua versiune oferă şi o gamă puternică de capabilităţi destinate în special oamenilor de afaceri, ce includ securitate de nivel enterprise cu criptare accelerată hardware şi noi capabilităţi e-mail precum suport complet pentru solicitarea de întâlniri.