Cei de la Gearbest continuă promoțiile aniversare cu produse cu preț sub 1 dolar, accesorii ieftine și chiar o promoție prin care puteți câștiga banii înapoi. Nu uitați nici de concurs.

Urmând acest link, găsiți rapid pe Gearbest oferte sub 1 dolar, sub 2 dolari, sub 5 dolari. Sunt accesorii, cabluri, mufe, chestii de care avem nevoie în general, care într-un magazin de electronice costă mult. De exemplu, o mufă jack 3.5 mm cu ieșire dublă, ca să ascultați aceeași muzică împreună cu cineva drag. Sau de exemplu găsiți un încărcător pentru acumulatori sub 5 dolari, chiar e greu să găsești ceva la preț similar la noi.

Gearbest este un magazin super-mare, așa că au și chestii pentru sport, pentru activități outdoor și multe altele. De exemplu borseta asta pentru luat pe bicicletă, sau modelul mai pretențios, prima 10 dolari, a doua 15. De asemenea, dacă vă pasionează sportul și mersul pe jos, vă recomand Xiaomi Mi Band 2, cel mai decent gadget de acest gen.

Super-ofertă pentru Huawei P8 Lite ->>>

Oferte de telefoane

Revenind la smartphone-uri, sunt multe reduceri interesante și este păcat să treceți cu vederea ofertele, pentru că următoarea perioadă de reduceri reale va fi la toamnă, de Black Friday. E adevărat, modelele de top de anul trecut poate că nu mai sunt atât de atrăgătoare, dar sunt modele foarte performante, iar acum costă foarte puțin. De exemplu, Xiaomi Mi5, modelul de 64GB, cu procesor Snapdragon 821 și 3GB de RAM, costă acum doar 229 dolari folosind codul meu. Adică vreo 970 de lei, comparat cu 1.500 lei în magazinele locale. Introduceți mi5GB32 pentru a obține reducerea aici.

Xiaomi Redmi Note 4X costă doar 156 de dolari folosind codul meu. Vreo 665 de lei, comparat cu 1100 de lei în magazinele locale. Telefonul are un ecran de 5.5 inch, Full HD, procesor Snapdragon 625, cu 3GB de RAM și 32GB de stocare internă, cameră foto de 13 megapixeli pe spate și 5 megapixeli frontala. Vine cu Android 6.0, are baterie de 4.100 de mAh. Folosiți codul Note4XMI pentru a obține reducerea aici.

Există de asemenea modelul Redmi Note 4, care costă doar 189.99 dolari folosind codul NoteGAB. Modelul are ecranul de 5.5 inch cu procesor Helio X20, 3GB de RAM și 64GB de stocare internă, cu camerele foto de 13 megapixeli și 5 megapixeli frontala. Folosiți codul NoteGAB pe acest link.

Banii înapoi

Pe lângă concursul despre care v-am scris, Gearbest are și o tragere la sorți în care puteți participa aici. Vor fi trei câștigători care vor primi banii înapoi pentru achizițiile făcute la oferta aniversară. Mai sunt doar 10 zile.