TP Vision, reprezentatul exclusiv pentru televizoare Philips în România, a lansat azi a doua generație cu Android. După ce în 2014 erau primul jucător de top care aduce televizoare Android pe piața locală, cei de la Philips au acum modele cu Android TV (bazat pe 5.0 Lollipop), seriile 5500 și 7000.

Televizor Philips ANdroid seria 7000_1

 

Utilizatorii televizoarelor Philips pot descărca jocuri de pe platforma Google Play store, pot utiliza aplicații de video și multe altele.

Sistemul joacă rolul unui centru de comandă al casei datorită conectivității foarte ușoare la alte dispozitive inteligente din locuință. Sistemele de securitate și cele de control ale aplicațiilor domestice (precum aerul condiționat sau sistemul de monitorizare a copiilor) pot fi de asemenea conectate și controlate prin intermediul noilor televizoare Philips.

Întreaga experiență de conectare este completată de posibilitatea de a atașa, prin portul USB, diferite dispozitive externe precum gamepad-uri sau tastaturi cu ajutorul cărora poți controla confortabil conținutul de pe televizor.

Modelele din seria 5500 integrează un procesor dual-core, în timp ce modelele din seria 7000 folosesc un procesor quad-core. Ambele serii au tehnologie Pixel Plus HD pentru o calitate a imaginii mai bună . Televizoarele din seria 7000 dispun de tehnologia Philips Ambilight care face ca experiența de vizionare să fie mai captivantă prin proiectarea unui halo de lumină din spatele ecranului pe peretele care-l înconjoară.

Televizoarele Philips Android 5.0 dispun de o memorie internă cu capacitate de până la 16 GB, pentru stocarea aplicațiilor, jocurilor și conținutului descărcat. Pentru cei care doresc mai mult spațiu de stocare, conectarea unui hard disk extern se poate face cu ușurință prin intermediul portului USB.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!