Nu am ajuns ieri la evenimentul Epson și AVstore, dar vă redau principalele idei. Cei de la Epson au lansat un model nou de proiector cu laser, au orbit despre vânzări și piața locală, iar AVstore și-au prezentat showroom-ul de tehnologii noi. Contextul e pozitiv, Campionatul European de Fotbal bate la ușă.

Epson EH-LS10000

Piața de proiectoare din România a ajuns anul trecut la 21.000 de unități, în valoare de aproximativ 12 milioane de euro. Producătorul spune că anul trecut a vândut cu 75% mai multe proiectoare decât în 2014. Potrivit estimărilor reprezentanților Epson, numărul total al unităților vândute va crește anul acesta cu circa 25%. Totodată, interesul consumatorilor a început să gliseze de la cel mai ieftin model către produse cu preț mediu și specificații mai avansate. Mobilitatea, este, de asemenea, un aspect de care țin seama tot mai mulți clienți în procesul de achiziție al unui proiector.

Epson EH-LS10000 (foto) este primul proiector laser al companiei. El dispune de asemenea de tehnologia 3LCD, care oferă rapoarte mari de contrast, pentru a obține imagini foarte bine definite şi o reacție foarte rapidă la mișcare. Este și primul proiector Epson care poate reda conținut video 4K.

Invitație AVstore

Retailerul audio-video Avstore.ro pune la dispoziția publicului o expoziție deschisă permanent în zona Cotroceni din București, în cadrul căreia clienții pot testa soluții video (televizoare și proiectoare), sisteme de sunet Hi-Fi stereo și surround, căști, amplificatoare pentru căști sau playere portabile.

Compania îi invită pe toți cei interesați de a face achiziții în materie de audio-video să le treacă pragul, să testeze echipamentele și să discute cu echipa de consultanți pasionați și bine pregătiți pentru a face cea mai potrivită și documentată achiziție pentru bugetul pe care doresc să îl investească.