asus

Nokia 900 cu Windows Phone

Nokia 900 este primul model cu Windows Phone 7, apărut pe site-ul oficial al dezvoltatorilor. Atenție, Nokia 900, nu vorbim de N900. De altfel, un oficial Nokia tocmai a spus că primele telefoane cu Windows Phone 7 vor fi lansate comercial pînă la finalul acestui an (Engadget). Pentru mine era clar că Nokia nu poate întârzia foarte mult dacă vrea să recupereze terenul pierdut pe zona smartphone. Abia aștept Nokia World, de unde o să vă povestesc cum arată noile terminale smartphone făcute în cadrul parteneriatului cu Microsoft.

Nokia 900

Nokia 900

Nokia 900

Oficial nu există acum niciun model Nokia 900. Imaginea de mai sus este surprinsă dintr-un film în care apare pentru prima oară un telefon Nokia cu Windows Phone. Pînă acum au fost prezentate doar concepte și prototipuri inexistente. Din păcate, nu avem detalii tehnice privind Nokia 900.


4 comentarii
 1. 1
 2. 2

  Interesant, n-am văzut articolul. Oricum, acum avem și confirmare oficială. Foarte bune detaliile tehnice, dacă informația se dovedește reală 🙂

 3. 3
  John Doe says:

  Confirmare oficiala pe naiba.

  Este prima data cand vedeti un telefon cautand alte dispozitive cu Bluetooth? Pai atunci sa va explic: telefonul a carui ecran se vede in captura de mai sus, executa o astfel de operatiune si listeaza numele altor telefoane pe care le gaseste in zona. A se retine: numele acestor telefoane si nu modelul lor. Numele Bluetooth al unui telefon se poate schimba foarte usor, din setarile telefonului. Intamplator sau nu, userul care a facut filmuletul a „gasit” un device a carui nume a fost setat ca si „Nokia 900 Windows p…” (cu „p” mic, ca in „prost”, si nu cu „P” mare, ca in „Phone”). Daca avea un pic mai multa imaginatie „gasea” un „Nokia iPhone5”, si atunci scria Dan Dragomir de zor despre cum Nokia face si drege pe ascuns cu Apple, acum ca Steve Jobs sta sa dea coltul.

  Jenant.

  (In paranteza fie spus: este posibil ca Nokia sa aiba in lucru un telefon cu Windows Phone 7.5 – dar stai, CEO-ul a anuntat ca lucreaza la asta, si cica vor fi multe, cu tot felul de numere in coada. Chiar daca asta ar fi fost o scurgere de informatii reala, singura informatie noua care se poate extrage este ca telefonul are Bluetooth funtional. Wow!)

 4. 4

  A, deci s-ar putea să fie prima confirmare oficială? Iartă-mă că am scris așa prostie :-))

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *