Spider și The Temple lansează în curand Escape, primul film românesc de ficțiune VR. Sub pretextul unui Escape Room de ultimă generație, 6 tineri sunt ademeniți în mijlocul unui Reality Show extrem în care capcanele sunt adevărate și trebuie să găsească soluții contra cronometru.

Michaela Prosan

Totul este filmat chiar de unul dintre ei, spre deliciul publicului însetat de adrenalină.
Prima experiență VR într-un film românesc o vei trăi alături de Pavel Ulici, Paul Ipate, Michaela Prosan, Anghel Damian, Alex Călin, Oana Nedelcu și Florin Piersic Jr.

Alte știri pe scurt

– După ani de zile în care ne-au chinuit cu tonomatele care nu acceptau bancnotele de 1 leu un pic mototolite, Nestlé introduce plata prin sms la automatele de băuturi calde Alegria. Instalarea primelor automate de acest tip a fost făcută în București, Bacău, Cluj și Sibiu, urmând ca această metodă să fie extinsă și în alte orașe din țară până la finalul anului.

– Cei de la HTC speră să aibă succes anul acesta, au bătut palma cu Google pentru două modele Nexus, care vor aduce pentru prima dată noul Android N.

– LG Electronics (LG) anunță lansarea pe piața din România a mult așteptatului smartphone modular, LG G5, care va fi disponibil la toți operatorii și la retailerii electro-IT începând cu 28 aprilie. Lansarea este susținută de o campanie promoțională care oferă utilizatorilor la cumpărare o baterie portabilă și un accesoriu premium.

– AOC a prezentat recent noua linie premium de monitoare de gaming – Seria AGON. Primul model este AG271QX care dispune de un panel TN, oferind o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli. Imaginile rulate au o rată de refresh de 144 Hz și un timp de răspuns de 1 ms, mulțumită tehnologiei Addaptive-Sync (FreeSync compatibil, la o gamp de 30-144 Hz) care reduce bruiajul și întreruperile, oferind cea mai bună performanță în materie de gaming.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!