Cei de la HTC au sperat că vânzările bune ale modelului One A9 vor relansa compania, dar pe primele trei luni din 2016 scăderea este de 64%. Da, noul HTC 10 este bun, dar a fost poziționat ca fiind foarte scump, astfel nu sunt șanse să crească vânzările și veniturile.

dreamstime_s_38129565

Credit foto: © Imtmphoto | Dreamstime.com – Using smartphone

Știri pe scurt

– Un articol bun care explică celor din companii conceptul de Managed Services, de ce un astfel de serviciu aduce beneficii multiple companiei, care sunt în general ignorate pînă când este prea târziu.

– ACL Esports în parteneriat cu Flanco România, Razer și HyperX invită comunitatea de League of Legends și susținătorii săi din întreagă țara la Campionatul Național de League of Legends Sezonul 4. Competiția se va desfășura pe durata a două zile, respectiv 14-15 mai 2016 și va avea loc în magazinul Flanco-AFI Cotroceni, începând cu ora 10:30.

– Vineri, 6 mai 2016, a avut loc finala națională a Microsoft Office Specialist World Championship 2016. Cei trei tineri câștigători – câte unul pentru fiecare principală aplicație Office: Word, PowerPoint și Excel – au obținut participarea la finala mondială, care va avea loc în Orlando, Florida, între 7 și 10 august 2016. Cei mai buni utilizatori ai aplicațiilor Microsoft Office vin de la școli din Orăștie, București și Cluj-Napoca. Succes la nivel internațional!

– Altex a început să targeteze companiile cu o ofertă specială – un bonus de 3% oferit înapoi la fiecare comandă realizată pe firmă. Evident câștigi un voucher care poate fi utilizat apoi la alte achiziții. Dar trebuie semnate și documente suplimentare.

– a reapărut HP pe piața locală și am citit la Radu un review Spectre x360, un laptop interesant.