Cei de la Evolio au anunțat azi lansarea unui programul de fidelizare pentru clienții care au înregistat comenzi online care depășesc o anumită valoare. Programul dEVOtion este bazat pe două praguri, specifice clienților Silver, respectiv Gold.

Credit foto: © Siarhei Dzenisevich | Dreamstime.com
Credit foto: © Siarhei Dzenisevich | Dreamstime.com

Poza este doar cu caracter informativ.

Clienții care au cumpărat on-line produse Evolio în valoare totală de minim 500 lei devin clienți Silver. Astfel, primesc un discount de 5% pentru achiziții ulterioare și au acces la oferte exclusive. Pentru comenzi ce depășesc pragul de 1500 lei, clienții beneficiază de avantajele cardului Gold, discount de 10% pentru achiziții noi, service express în 24 ore, tranport gratuit pentru orice comandă și oferte exclusive.

Pentru a intra în programul de fidelizare, clienții trebuie să-și creeze un cont de utilizator, pe site-ul companiei. Contului de utilizator oferă acces la istoricul achizițiilor, valoarea totală a comenzilor, facilitează plățile și permite urmărirea comenzile plasate.

Cu ocazia lansării programului, cei mai fideli clienți Evolio au primit în avans beneficiile Silver și Gold.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!