Un zvon conform căruia Apple schimbă furnizorul de modem-uri pentru iPhone a făcut să scadă valoarea acțiunilor Qualcomm. Sursele spun că Apple va folosi modemul LTE produs de Intel.

intel lte modem
Apple și Samsung sunt cei mai mari clienți Qualcomm, iar analiștii spun că Samsung folosește deja mai mulți furnizori de modem-uri LTE, așa că Apple ar fi cel mai important client. Sursele spun că Qualcomm pierde cel mai important client, deci ar fi vorba de Apple, prin deducție logică.

Discuțiile despre iPhone 7 continuă , iar un contract de acest gen pentru Intel ar fi salvator, după ce compania tocmai a anunțat rezultate slabe și concediere a 12.000 de oameni. Tocmai citeam azi că Intel plătește acum prețul pentru că nu a vrut să facă mai devreme procesoare mobile, apreciind atunci că piața e prea mică. Pînă s-au urnit ei, ARM cucerea piața mobilă și Qualcomm devenea un adevărat monopol.
Să nu uit, citisem acest zvon și acum două luni, dar nu părea prea realist.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!