Reduceri pe 29-30 noiembrie și 1 decembrie fac multe magazine online (și offline). De fapt,Black Friday (ăla adevărat) este pe 29 noiembrie. Pentru că la noi s-a devansat evenimentul, din rațiuni de logistică și comerciale, o parte din consumatori și-au făcut cumpărăturile de Sărbători și și-au epuizat bugetele. Pentru toți ceilalți, mâine vor fi din nou reduceri, din nou oferte, din nou push pentru vânzări. eMag a lansat deja o ofertă cu reducere 10% și de 1 decembrie primești un steag. Dar sunt și multe alte companii care oferă diverse discount-uri.

reduceri

eMag organizează în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, o nouă etapă a campaniei Promoții Naționale, cu ocazia Zilei Naționale a românilor de pretutindeni. În această perioadă, clienții vor primi înapoi 10% din valoarea comenzilor, pe carduri cadou. În plus, fiecare colet va fi livrat împreună cu un steag al României. Campania care începe vineri face parte din seria Promoții Naționale, derulată în această săptămână la eMAG. Toate produsele livrate în această perioadă, indiferent de valoarea comenzilor, sunt livrate gratuit clienților, în orice colț al țării. În toată această perioadă vor fi disponibile promoții importante la toate categoriile de produse: electronice și electrocasnice, TV, foto, mobile, îngrijire personală, casă și grădină, petshop, jucării, cărți.

Orange și Vodafone au anunțat reduceri de Black Friday. Începând de vineri mergeți în magazinele lor online și vedeți dacă au reduceri la smartphone-uri, tablete și alte accesorii. Vodafone promite smartphone-uri la prețuri speciale, de la 0 euro, plus bonusuri atractive, în toata rețeaua magazinelor, precum și online.

Pe 29 noiembrie 2013, elefant.ro invită iubitorii de carte și fashion să participe la ultima zi din campania “Black Week”. Fiecare comandă va primi un produs gratuit. Printre produsele gratuite oferite se regăsesc excursii de tip city-break în capitale europene, tablete iPad, eReadere Kindle, zeci de mii de cărți, dar și parfumuri, bijuterii, bilete la concerte.

EvoMag promite reduceri semnificative la peste 7.000 mii de produse. “Astfel, vom sărbători din nou Black Friday, la fel ca pe 22 noiembrie”, spun oficialii magazinului online. Vor fi laptopuri la preţuri de 949 de lei, tablete care vor costa 249 de lei, imprimante şi espressoare la doar 99 de lei, routere wireless care vor costa 49 de lei, sau televizoare al căror preţ va fi mai mic cu aproape 1.000 de euro şi reduceri care depăşesc 80%.

De asemenea, mâine, cei de la Okazii.ro promit reduceri de pana la 80% la peste 130.000 de produse. Dacă reușiți să luați ceva de la ei, aștept un comentariu aici.

Koyos anunță pentru 29 noiembrie reduceri de pînă la 80% la anumite produse. Vor fi de fapt reduceri de până la 30% la laptopuri, 20% la televizoare, 40% la electrocasnice mari şi electrocasnice mici şi până la 80% la produsele de baie.

Cei de la EuroGSM au anunțat noi oferte accesibile pe 29 noiembrie, atât în rețeaua națională de magazine, cât și pe shop-ul online. În cazul accesoriilor, reducerile de preţ se ridică până la 58%, în timp ce reducerile pentru telefoane pot ajunge până la 40% pentru modele precum smartphone-urile HTC One sau Samsung Galaxy S4 Mini. Cei care își doresc o tabletă vor avea posibilitatea de a achiziționa la un preț mai mic dispozitive ca tabletele Smailo Web Energy, cu diagonala de 9.7’’, sau Samsung Galaxy Note N5110.

În plus, cei de la F64 anunță o nouă serie de reduceri. Nu au făcut deocamdată publice reducerile sau categoriile de produse, dar promit că vor fi mai bine pregătiți.

De asemenea am auzit că Ikea vor avea reduceri de Black Friday în acest week-end.