Aniversarea Gearbest continuă cu reduceri pînă la finalul lunii martie, iar astăzi vă pot oferi câteva exemple de reduceri la depozitul european și de asemenea produse super-ieftine din China. Am mai scris despre campania lor zilele trecute, găsiți toate detaliile pe hashtag-ul Gearbest.

Reduceri din Europa

Dacă faceți comanda din depozitul european, nu se mai plătesc TVA și alte taxe. Din păcate exemplele trimise de ei includ doar modele de tablete, dar bănuiesc că puteți căuta și telefoane aflate în depozitul european.

Voyo V3 este un dispozitiv cu Windows 10 care vine în mai multe variante. Cea mai ieftină costă 294.12 dolari folosind codul meu 3rdVOYOEU, are procesor Intel Pentium N4200 din generația Apollo Lake, 4GB de RAM și 32GB de stocare internă, ecran de 13.3 inch și stylus digital. Versiunea Core M3 cu SSD de 128GB costă 345.54 dolari, folosind codul 3rdVOYOV3EU.

Super-ofertă pentru Huawei P8 Lite ->>>

Pentru cei care vor un sistem mai ieftin, pentru copii sau pentru călătoriile mai lungi, puteți găsi o tabletă Jumper EZpad 5SE, cu Windows 10, tastatură, stylus, procesor Intel Atom Z8300 , 4GB de RAM, 64GB de stocare și ecran de 10.6 inch. De la 200 de dolari este redusă acum la 176.5 dolari, folosind codul meu: 3rdEZpadEU.

Toate ofertele valabile în UE fără alte taxe le găsiți pe acest link.

Produse la preț mic

Dacă vreți să luați niște cadouri faine la preț foarte mic, Gearbest au și niște reduceri la produse care oricum erau ieftine, așa că puteți cumpăra drone ieftine sau alte produse de gen.

Cei care vor o dronă ieftină, care rezistă și pe ploaie, JJRC H31 costă doar 29.99 dolari. Are stabilizare pe 6 axe și funcția de returnare la utilizator. Cadou perfect pentru cei mici, fără să aveți prețuri ca de România.

De asemenea, pe Gearbest au o ofertă specială, pentru orice produs peste 60 de dolari, al doilea dispozitiv comandat costă doar 3.33 dolari, cu ocazia aniversării. Astfel, dacă luați o dronă mai serioasă, JXD 510G costă 73,69 dolari, iar al doilea produs va fi redus, puteți lua alte accesorii sau ceva de gen.

Cea mai deșteaptă dronă de la Gearbest, Ideafly Grasshopper F210 , costă 230 de dolari, dar știe să păstreze altitudinea, are bateria de 1.300 mAh și este extrem de ușor de controlat.