Aniversarea Gearbest continuă cu reduceri la depozitul din US. Vor să relocheze acest depozit, de-aia sunt produse la preț foarte bun, chiar lichidare de stoc. V-am scris zilele trecute despre reducerile din EU și detalii privind cadourile și concursul oficial.

Sunt multe oferte pentru azi, am și câteva modele de telefoane, dar și electronice și electrocasnice interesante. Nu sunt neapărat cele mai cunoscute produse, dar la acest nivel de preț sunt convins că se vor dovedi cadouri foarte utile.

Ceasul din imagine, DZ09D Single SIM, este un smartwatch cu SIM, care permite apeluri și mesaje, are ecran de 1.54 inch, un design ok și câteva funcții smart. Poate fi folosit în special pentru copii. Costă doar 9.99 dolari dacă introduceți codul 3rdDZ09D la achiziție.

Super-ofertă pentru Huawei P8 Lite ->>>

Mai au în ofertă un model de smartwatch, U8 smartwatch, care are doar Bluetooth și se conectează la telefon pentru a reda mesajele și notificările primite. Aplicația merge doar pe Android, dar prețul său este de 9.99 dolari fără vreun alt cod.

Printre oferte, ei au trimis vreo 100 să fie siguri, am găsit și un kit pentru Arduino, pentru cei care vor să facă cursuri de robotică sau să îi încurajeze pe copii să descopere robotica. Un astfel de kit costă câteva sute de lei la magazinele din România, dar la Gearbesc îl puteți lua cu 37,99 dolari pe perioada campaniei.

Tot în ofertele de azi am găsit un aspirator-robot, care la noi se găsește în general la prețuri peste 1000 de lei, chinezii îl au la reducere cu 69 de dolari, dacă folsiți codul special GB3RD3ey.

Am mai nimerit și peste un rucsac Xiaomi, arată interesant, diferit de ce ai găsi prin magazinele de la noi. Costă doar 9,60 dolari, fără coduri de data asta.

Vă dau la final și câteva exemple de smartphone-uri la ofertă, altele decât cele pe care le-am prezentat deja zilele trecute. Meizu MX6 are o reducere de 30 de dolari dacă folosiți codul GMeizuS. Este un smartphone ok, ecran FHD de 5.5 inch, procesor Helio X20, 4GB de RAM, 32GB de stocare și card de memorie, cameră foto de 12 megapixeli. Pentru sub-1000 de lei este foarte ok.

De asemenea, Xiaomi Mi5 este la un preț de 372 dolari.

P.S. au de data asta și o promoție la accesorii auto-moto, foarte ok.