Aniversarea Gearbest continuă cu reduceri interesante la modelele smartphone Xiaomi și avem și un telefon Le Eco la ofertă, la prețuri cu mult sub cele obișnuite. De exemplu Xiaomi Mi 5s costa 375 de dolari și la ofertă este 289,99 dolari, folosind codul de reducere GBRMi5s.

Xiaomi Mi 5s este un smartphone excepțional, cu ecran de 5.15 inch Full HD, procesor Snapdragon 821, 3GB de RAM, stocare de 64GB, cameră foto de 12 megapixeli și 4 megapixeli frontala și o baterie de 3.100 mAh. Este un smartphone puternic și echilibrat, care în România costă 1800 de lei. Practic este acum la Gearbest la 1250 de lei. Sigur, mai plătiți taxele, dar cu toate astea este cu mult sub preșul local. Din câte am înțeles Gearbest au și un depozit în Europa și dacă comandați de acolo nu mai sunt alte taxe.

Pe lista de astăzi se află la ofertă și LeTV LeEco Le Max 2, un phablet ok, care are un preț la ofertă de 189,99 dolari, folosind codul de reducere LeecoS. Terminalul are un ecran de 5.7 inch cu rezoluție 2K (2560×1440 pixeli), cu procesorul Snapdragon 820 și 4GB de RAM, 64GB de stocare internă și carduri de memorie. Camera foto de pe spate are 21 de megapixeli, iar camera frontală de 8 megapixeli. Bateria este de 3.100 mAh. Practic are caracteristicile unui flahship la o treime din preț. Nu cred că găsești ceva mai bun la acest nivel de preț.

Super-ofertă pentru Huawei P8 Lite ->>>

Aș mai menționa un model foarte căutat: Xiaomi Redmi 4, care are preț excelent. Este un model cu ecran de 5 inch Full HD, cu procesor Snapdragon 625, 3GB de RAM, 32GB de stocare internă și un preț de 149,99 dolari cu codul RedmiAS. Modelul și mai ieftin, Redmi 4a, costă doar 99 de dolari dacă folosiți codul de reducere GRedmi.

Din păcate toate aceste oferte sunt disponibile doar dacă faceți achiziții acum, vor dispărea pe măsură ce se epuizează stocurile.

Gearbest a anunțat azi și o promoție specială pentru tablete și laptopuri cu procesor Intel, găsiți toate detaliile aici. Sunt la reducere și produse electronice, electrocasnice, diverse alte echipamente precum camere video, căști și alte accesorii.