Jucătorii din România se află în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Sporturi Electronice 2015 din Seul. Avem participanți la Hearstone, League of Legends și Starcraft 2.

stefan moody marinescu

Este cea de-a 7-a ediție a Campionatului Mondial de Sporturi Electronice (IeSF) și se desfășoară între 2-5 decembrie, la Seul, Coreea de Sud.Jucătorii români s-au făcut deja remarcați după ce s-au calificat la toate probele în etapa sferturilor de finală.

În cadrul competiției de Hearthstone, Ștefan “Moody” Marinescu (foto) s-a calificat în sferturile de finală și este la un pas de podium, după ce a înregistrat victorii împotriva jucătorilor care au reprezentat Belgia și Suedia. Un traseu și mai impresionant are Silviu “NightEnD” Lazăr, recunoscut a fi cel mai bun jucator de Starcraft 2 din România. Acesta și-a învins toți adversarii pe care i-a înfruntat până în acest moment, fiind vorba despre jucători din Iran, Taipei și Rusia.

Este primul turneu important la care se joacă StarCraft: Legacy of the Void, cea mai nouă versiune a popularului joc produs de Blizzard și lansată anul acesta. Echipa XPC Gaming a ajuns în Coreea de Sud și ne reprezintă țara cu succes la Seul.

Unele meciuri vor putea fi urmărite pe canalul oficial al competitiei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!