Routerul mobil Asus RT-AX57 Go, disponibil pe piața locală, oferă conexiuni WiFi puternice și de încredere în călătorii, la serviciu și acasă. Face „tethering” mobil 4G și 5G, un hotspot privat pe un WiFi public (modul WISP) și modul router. Are funcții complete de VPN cu activare printr-o singură atingere, care acceptă mai multe protocoale, până la 30 de furnizori de servicii și VPN-uri site-to-site.
Asus RT-AX57 Go Tri-Mode
Asus a lansat routerul de călătorie RT-AX57 Go tri-mode, un dispozitiv dual-band pentru un WiFi 6 ultra-rapid de până la 3.000 Mbps. Acesta oferă conectivitate în trei moduri pentru călătorii, muncă și domiciliu, incluzând „tethering” mobil 4G și 5G, modul WiFi public (WISP), modul router – securitate fără abonament și multiple funcții VPN. Cu suport pentru canale WiFi de 160 MHz, RT-AX57 Go poate suporta, de asemenea, până la 70 de dispozitive, de patru ori mai mult decât capacitatea modelelor anterioare1.
Utilizatorii care călătoresc frecvent se pot confrunta adesea cu situații în care nu e disponibilă o rețea WiFi. RT-AX57 Go poate oferi rapid o conexiune sigură prin intermediul funcției de „hotspot” mobil, care poate partaja WiFi-ul cu mai multe dispozitive. De asemenea, călătorii se pot confrunta cu limitarea numărului de dispozitive care se pot conecta la WiFi-ul din hotel sau aeroport ori cu taxe de conectare. RT-AX57 Go ajută la evitarea acestor neplăceri, permițând configurarea facilă a unei conexiuni WiFi private oriunde, fie într-o cameră de hotel, pe un vas de croazieră, într-un terminal de aeroport sau într-o tabără.
Fie că utilizatorii sunt în mișcare sau acasă, Asus RT-AX57 Go poate oferi o conectivitate continuă grație opțiunilor sale versatile. Fiecare mod este adaptat pentru o experiență online perfectă, fie că este vorba de conexiunea la internet principală sau una de rezervă.
Utilizatorii se pot conecta la hotspot-ul mobil 4G sau 5G al telefonului lor prin simpla conectare a acestuia la portul USB WAN al routerului, stabilind o conexiune atunci când WiFi-ul poate fi lent sau indisponibil în alte condiții, cum ar fi într-o tabără sau în timp ce călătoresc cu mașina. Atunci când folosesc un WiFi public cu un furnizor de servicii de internet wireless (WISP), pot crea un hotspot privat cu securitate sporită atunci când se află în aeroport sau pe un vas de croazieră. Alternativ, RT-AX57 Go poate fi utilizat ca router tradițional sau punct de acces pentru orice, de la o casă mare la un apartament mic. Suportul AiMesh le permite utilizatorilor să extindă cu ușurință acoperirea WiFi prin adăugarea altor routere compatibile la rețeaua mesh, permițându-le să se bucure de roaming fără întreruperi cu numeroase funcții avansate. Toate acestea pot fi configurate și gestionate rapid cu ajutorul aplicației mobile Asus Router, ușor de utilizat.
Securitate avansată cu VPN și fără abonament
Asus RT-AX57 Go este, de asemenea, dotat cu protecțiile de securitate pe care utilizatorii se așteaptă să le primească de la routerele Asus, cum ar fi securitatea de rețea fără abonament cu AiProtection Classic susținută de Trend Micro pentru o protecție completă a dispozitivelor și a datelor personale împotriva amenințărilor de pe internet. Scanarea de securitate le permite, de asemenea, utilizatorilor să verifice integritatea rețelei cu un singur clic, cu un rezumat și diagnostice pentru a rezolva imediat eventualele probleme.
Totodată, Asus Safe Browsing oferă protecție personalizabilă pentru utilizatori individuali sau pentru un grup de dispozitive, cu filtre de siguranță pentru securizarea activităților online2. Ajută la blocarea conținutului malițios, a reclamelor și chiar a conținutului explicit din rezultatele motoarelor de căutare, oferind o protecție online suplimentară pentru copii.
Utilizatorii pot fi informați cu privire la conexiunile la dispozitive noi sau necunoscute și pot acționa rapid pentru a bloca accesul necunoscut sau pentru a grupa noile dispozitive într-un anumit profil de utilizator. De asemenea, aceștia pot monitoriza dintr-o privire datele de bază ale rețelei, cum ar fi traficul de internet în timp real și diagnosticarea conexiunilor porturilor routerului, prin intermediul unor vizualizări intuitive a detaliilor.
Asus RT-AX57 Go oferă, de asemenea, funcții complete de rețea privată virtuală, inclusiv suport pentru o gamă largă a celor mai recente protocoale VPN populare, inclusiv WireGuard® și OpenVPN. Cu suport pentru peste 30 de furnizori de servicii VPN, inclusiv Surfshark, utilizatorii au flexibilitatea de a selecta serviciul optim adaptat nevoilor lor specifice. Aplicația mobilă Asus Instant Guard oferă conexiuni VPN cu o singură atingere prin WiFi public3. De asemenea, suportă VPN-uri site-to-site, permițând firmelor mici și mijlocii să acorde prioritate traficului privat și protejat.
Asus RT-AX57 Go include un suport pentru simpla amplasare pe birou, fiind pregătit și pentru montarea pe perete, simplificând instalarea în spații restrânse, având și un orificiu pentru atașarea unui cablu de transport. Pentru firme, RT-AX57 Go oferă portaluri personalizabile pentru oaspeți, permițându-le să ofere WiFi gratuit cu elemente de branding personalizate și redirecționări specifice pentru a interacționa cu clienții4. Cu ajutorul unui comutator glisant cu un singur clic de pe laterala routerului, utilizatorii pot să activeze rapid o conexiune VPN pre-configurată, să activeze WiFi-ul sau iluminarea LED sau să activeze o varietate de funcții personalizabile.
Routerul de călătorie Asus RT-AX57 Go WiFi 6 este disponibil pe piața românească.
Ce te-ai face tu, fara mine?! Pai, daca nu ti-as vizita articolele, nu ar avea cine sa vada ca hyperlink-ul din subsolul articolului, is fucking broken; nu duce niciunde!
 
Am verificat, la mine merge. Din minunile internetului
 
Poate ca, la tine merge, din LAN, dar din Internet, din WAN, NEMA!
Dand click, se deschide un tab nou, iar in bara de cautare, apare: https://l.profitshare.ro/l/12764771, si nu se deschide nicio pagina!
In privinta, router-ului de mai sus, are un mare minus: NU ARE Client VPN, asa cum au cele doua router-e, de la Beryl: http://tinyurl.com/yfweub54, cu WiFi6 si acesta, de pe eMag: http://tinyurl.com/2k6fjheb. Cele doua au si posibilitatea de SERVER VPN, dar si de CLIENT VPN.
Clientul VPN te ajuta ca, orice dispozitiv care este in LAN-ul format de travel router-ul in cauza, sa foloseasca doar seta-rea router-ului de VPN, cu un singur client VPN, nemai fiind nevoie sa ai un client VPN pe fiecare device, in parte.
Asus nu are DECAT server de VPN, si nu te poate proteja de ISP-ul de la care preia Internetul… pentru ca, nu are CLIENT VPN!
 
Link-ul de profit share, nu poate fi deschis in Mozilla Firefox, Google Chrome si Brave, dar se poate in Opera si Microsoft Edge. Toate browsere-le mentionate, sunt la ultima versiune. Care ar fi explicatia?!
 
Sincer, nu am idee. Am verificat și pe desktop, dar și pe telefon și el merge normal. Adică face instant redirect spre emag, cum ar trebui. N-am idee de ce nu ar merge.
Legat de VPN, trebuie să studiez un pic problema, revin pe tema asta.
 
Eu, am studiat-o, prin testarea ambelor router-e: l-am avut pe cel de la Beryl, cu WiFi5, l-am returnat, si am luat router-ul Asus, in urma postarii tale, in acest articol, pe care l-am testat si pe el… cu regret trebui sa spun, pentru conexiunea de acasa detin un router WiFi6, Asus si sunt foarte multumit de el, dar, in privinta celui din acest articol, comparativ cu oricare din cele de tip Beryl, acestea din urma tin topul! Acum, am returnat Travel Router-ul Asus si l-am comandat, din nou, pe cel de la Beryl, WiFi5, din motive evidente.
 
E bine de știut. Eu apuc să testez doar produsele care ajung efectiv la mine. Nici acest Asus nu a ajuns însă, doar prezentarea lui. Dar Beryl n-am văzut deloc până acum și nici n-am văzut pe undeva produsele.
 
Inca cateva amanunte despre aceste Travel Router-e Beryl: OS-ul lor este open source-ul OpenWRT. Ambele branduri si respectiv, modele, au posibilitatea sa fie alimentate de la o baterie externa, pe portul type C.
Un alt mare si important avantaj este faptul ca, la acele resorturi unde, iti asigura, contra cost, conexiune, doar cu unul, pana la trei dispozitive, aceste Travel Router-e iti permite, ca sa poti conecta mai multe device-uri, la pret de una singura. Un alt avantaj, doar la Travel Router-elor Beryl, este ca, au posibilitatea de conectare la „Captive Portal”, ceea ce, pentru CUNOSCATORI si cei care calatoresc, „Captive Portal”(http://tinyurl.com/mr3zbeey) este pagina „portal” a conexiunii share-uite, din respectiva locatie(care pune la dispozitie conexiunea de Internet WiFi), in care trebui sa-ti introduci detaliile – camera hotel, numele celui care sta in camera, etc. – iar aceste router-e are si aceasta posibilitate de a facilita conexiunea intre router si respectivul portal, portal care iti da, mai departe voie/accesul in Internet. N-am decat motive de incantare, pentru toate „bunataturile”, pe care le are ca dotari!
Router-ul Asus RT-AX57 Go, nu are asa ceva, ceea ce constituie o mica/mare problema.
 
Încă o dată mersi pentru informații!