Samsung a organizat un eveniment aseară pentru a promova tehnologia 3D cu ochelari activi şi pentru a prezenta o serie de tehnologii şi servicii noi pentru Smart TV-urile 3D. Iniţiativa demonstrează că nu am vorbit degeaba despre avantajele ochelarilor pasivi pentru 3D 🙂 Despre succesul avut de ochelarii activi citiţi la Victor. Ah, da, cred că a fost din cauză de 13. Evenimentul a reuşit de altfel să ne arate că promisiunile tehnologiei sunt mult mai mari decât livrează (Galaxy S2 ca telecomandă, streaming video, chiar efectele 3D din Tron). 

Ana Maria Păsculescu, Samsung România
Ana Maria Păsculescu, Samsung România

“Tehnologia 3D cu ochelari activi oferă o calitate mai bună… Noi ne adresăm segmentului care vrea calitate”, a declarat Ana Maria Păsculescu, product manager în cadrul Samsung România.

George Catrina, Samsung România
George Catrina (dreapta), Samsung România

George Catrina, Local Media Content Manager Samsung România, ne-a prezentat multe dintre tehnologiile noi.

Samsung Explore 3D

Samsung a lansat ieri şi pe piaţa locală aplicaţia „Explore 3D”, practic oferă acces la streaming de videoclipuri şi filme 3D gratuite: trailere, videoclipuri muzicale și documentare întregi. Sunt şi 10 filme de la cinematografele IMAX, care erau până acum disponibile pentru uz casnic doar via BluRay.