V-am mai povestit eu că nici nu mai știu câte terminale sunt în familia Samsung Galaxy. Nici n-a început bine anul, că sunt anunțate cel puți două modele noi. În curând și angajații de la Samsung vor avea nevoie de un dicționar cu toate noile produse scoase pe bandă rulantă. E bine să ai alternative la diverse prețuri, dar cum să știe consumatorul ce anume să aleagă?

Samsung Galaxy M
Samsung Galaxy M

Samsung a anuntat  Galaxy M si conform listei de anul trecut este un telefon High-End la un pret nu foarte piperat. La prima vedere seamana foarte mult cu Galaxy R, telefonul plasat imediat sub Galaxy S II, insa exista o diferenta clara intre ele la nivelul specificatiilor tehnice. In primul rand, display-ul SuperClear LCD a fost inlocuit cu un Super AMOLED de 4 inci, insa procesorul a fost downgradat de la Tegra 2 la un procesor single core de 1 GHz.

 

(wow) Unboxing Huawei P20 pro + video ->>>
Samsiung Galaxy Ace Plus
Samsiung Galaxy Ace Plus

De asemenea, Samsung a confirmat un nou smartphone din gama entry-level dedicată celor ce caută un dispozitiv de încredere la un preţ acceptabil. Samsung Galaxy Ace Plus oferă o serie de îmbunătăţiri considerabile faţă de predecesorul Galaxy Ace.
Varianta îmbunătăţită a smartphone-ului Galaxy Ace dispune de un procesor de 1GHz, o cameră foto de 5 megapixeli, un ecran HVGA de 3.65 inchi, o memorie internă de 3GB, card microSD, Bluetooth, Wi-Fi şi rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, completat cu o serie aplicaţii marca Samsung.