Samsung Unpacked – evenimentul de lansare a gadgeturilor Note 3, Gear și Note 10.1 2014 s-a desfășurat la Berlin. Sud-coreenii au confirmat oficial lansarea Samsung Galaxy Note 3 și Samsung Galaxy Gear, două gadgeturi care vor influența piața terminalelor smart cu Android și nu numai. Evenimentul a avut loc înainte de deschiderea oficială a târgului de toamnă IFA Berlin.
Toate zvonurile care circulau online sunt acum confirmate… 

Chiar dacă nu sunt la Berlin, nu am să scap ocazia de a scrie despre lansare. Am povestit aici live despre ce s-a  întâmplat acolo. Vă aștept cu primele impresii după eveniment. Mie Note 3 îmi place mult, dar Gear mi se pare cel puțin dezamăgitor, mă așteptam la altceva.

Samsung Galaxy Note 3 - hands on The Verge
Samsung Galaxy Note 3 – hands on The Verge

Sursa foto.

Samsung Galaxy Note 3

Super-smartphone-ul Note 3 va fi disponibil din 25 septembrie și aduce un procesor mai puternic, un ecran mai mare Full HD, cameră foto mai bună, baterie mai mare, dar și software și aplicații noi.
J.K.Shin a prezentat pe scenă ceea ce a numit “evoluția experienței Note”. Ecran un pic mai mare, dar cu margini subțiri,  terminalul este per-total mai subțire și mai ușor decât Note 2, cu o autonomie mai bună și procesor mai rapid. Spatele lui Galaxy Note 3 este acoperit pentru prima oară cu un material premium similar cu pielea.

Samsung Galaxy Note 3 - official
Samsung Galaxy Note 3 – oficial

Samsung Galaxy Note 3 are o husă “inteligentă” similară celei de la S4, cu o parte transparentă unde poți vedea mesaje și notificări chiar cu husa închisă. Poți folosi S Pen direct peste husă.

Să vedem acum și detaliile tehnice. Ecranul este Super AMOLED de 5.7 inch Full HD. Oficialii Samsung zic că are cel mai avansat modem LTE de pe piață. Cântărește doar 168 de grame. Are într-adevăr 3GB de RAM. Bateria este de 3200 mAh. Procesorul este Snapdragon 800 – 2.3GHz quad-core – pentru versiunea LTE și Exynos Octa pentru cea 3G.

 

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear

Sursa foto.

Samsung Galaxy Gear este confirmat oficial. Vine cu Android 4.3 și este capabil să lanseze apeluri și să redea mesaje. Are un ecran AMOLED de 1,63 inch (320 x 320 pixeli), cameră foto integrată 1.9 megapixeli, care filmează 720p.

Samsung a lansat astăzi și Galaxy Note 10.1 ediția 2014.

Galerie foto