Qnap a anunțat o unitate TS-431U Turbo NAS cu patru sertare care oferă un raport preț/performanță bun pentru stocarea în rețea de tip 1U. Are un procesor Freescale dual-core la 1.2GHz și 1GB memorie RAM DDR3.
qnap_ts_431u__3_

TS-431U oferă viteze de până la 148 MB/s la citire și 119 MB/s la scriere prin intermediul celor două porturi Gigabit LAN. TS-431U suportă setări dual IP, moduri port-trunking și le permite utilizatorilor să seteze toleranța la erori sau agregarea conexiunilor pentru creșterea volumului de date transmise.

Qnap TS-431U vine cu multiple aplicații de business incluzând partajarea fișierelor între platforme pentru Windows, Mac și Linux/UNIX, oferind o soluție de stocare centralizată. La acestea se adaugă serviciile Windows AD, LDAP și setarea avansată a permisiunilor, soluțiile de recuperare a datelor cu RTRR sau rsync și backup în Microsoft Azure, Amazon S3/Glacier, Google Cloud Storage, Rackspace, IBM SoftLayer și HP Helion Cloud. Qsync sincronizează datele între diverse dispozitive pentru a facilita colaborarea și munca în echipă.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!