LG a anunțat la CES 2021 că Smart TV-urile sale vor oferi o experiență de gaming Google Stadia completă, cu sunet surround 5.1 imersiv pentru gamerii Stadia Pro.

LG Google Stadia Cyberpunk

Google Stadia pe televizoare LG

LG va implementa Stadia pe ultimele televizaore LG webOS din a doua jumătate a acestui an. După ce Google Stadia va veni pe Google TV, LG va fi primul producător de televizoare care acceptă în mod nativ Stadia prin webOS.

LG își demonstrează sprijinul pentru gaming-ul premium pe display-urile sale de ultimă generație, chiar mai imersive, pentru că acceptă imagini la rezoluție 4K și sunet surround 5.1, pentru utilizatorii Stadia Pro. Clienții vor putea astfel să joace pe televizoarele LG titluri Stadia de succes precum Cyberpunk 2077, NBA 2K21, Assassin’s Creed: Valhalla și Watch Dogs:Legion cu doar un controler Stadia, fără să fie necesare alte device-uri sau descărcarea de jocuri suplimentare.

LG plănuiește să lanseze noul serviciu în a doua jumătate a anului 2021 pe smart TV-urile LG ca aplicație descărcabilă din LG Content Store în țările în care Stadia este disponibil. Stadia oferă deja peste 130 de jocuri, cărora li se adaugă constant titluri noi. Jocurile pot fi achiziționate individual sau pot fi accesate prin intermediul unui abonament Stadia Pro, care include reduceri exclusive și rezoluție de joc de până la 4K. Jocuri captivante, cu sunet surround 5.1 canale, suport pentru rezoluții de până la 4K HDR și 60 FPS fac din platforma Stadia o opțiune convingătoare pentru oricine caută o experiență de joc excelentă, fără a avea nevoie de o consolă de joc dedicată.

Atunci când vine vorba de jocuri, este greu să învingi combinația dintre Stadia și televizoarele LG OLED. Pixelii cu auto-iluminare LG OLED asigură cea mai bună calitate a imaginii HDR din clasă, cu negru intens și culori extrem de precise. LG a devenit prima companie care a lansat televizoare OLED 4K compatibile HDR în 2015, iar conținutul de pe televizoarele LG OLED – atât din streaming, cât și stocat extern – beneficiază de timpul de răspuns rapid de 1 ms și de lag extrem de redus, fără niciun compromis în privința calității imaginii.

Televizoarele LG OLED perfecte pentru gaming, noile televizoare LED LG QNED Mini (cu tehnologia de culoare Quantum NanoCell și mini LED backlighting) și televizoarele LG NanoCell actualizate vor fi expuse în standul virtual LG de la CES 2021.