Top Social Brands 2014 – pentru al șaselea an consecutiv revista Biz realizează clasamentul celor mai active branduri în social media. Am dat și eu niște voturi acolo, abia aștept să vedem clasamentul final. Evenimentul este pe 6 iunie 2014 la Hotel Howard Johnson, în București. Studiul este rezultatul unei analize complexe a activităților social media, în intervalul februarie 2013 – februarie 2014.

top social brands

Factorii de care s-a ținut cont sunt multipli: blog de companie / blog de brand, campanii pe bloguri, pagina de Facebook, campanii pe Facebook, Facebook Ads, aplicații pe Facebook, cont de Twitter, campanii pe Twitter, profil actualizat pe Wikipedia, cont Flickr, cont YouTube, cont Google+, cont Instagram, cont Pinterest, spoturi virale, dar și site-uri de user-generated content, inițiere sau sponsorizare a unor evenimente dedicate blogosferei sau mediilor sociale, activitati de customer care și de recrutare prin intermediul canalelor social media, acțiuni de endorsare a campaniilor din social media pe TV sau alte medii tradiționale.

(!) Video review A20e - apasă play 😉

Chiar sunt curios cine va ieși campionul în ultimul an.

Am scris despre acest eveniment de prin 2011.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!