Știri pe scurt de azi. Gata, suntem în noiembrie, ce planuri aveți de Revelion? 🙂

Știri pe scurt

– la americani un alt descreierat a făcut victime prin New York, ai noștri de pe-acolo sper că sunt bine. În România nu e nevoie de atentate, pentru că iese câte un descreierat pe străzi și face la fel de multe victime.

iPhone X este destul de lăudat în review-uri (lansarea e pe 3 noiembrie) doar că am citit că Apple nu a mai lăsat terminalul pe termen lung la review, doar câteva zile. Sunt curios care sunt problemele după o perioadă mai lungă 😀

Lansările de la Paris Game Week 2017;

Microsoft va lansa Surface Pro cu LTE, în decembrie, construit cu funcții pentru cei din companii;

Google Docs a avut un bug care dădea utilizatorii afară din conturi;

Google lansează Fast Pair pentru terminalele cu Android mai noi de versiunea 6.0.

– au apărut detaliile HTC U11 Plus și HTC U11 Life înainte de lansarea de mâine. Ne vedem ca de obicei pe blog mâine dimineață să urmărim lansarea HTC. Par interesante noile modele.

– datorită Bitcoin, tot mai multe aplicații și site-uri vă folosesc procesoarele ca să mineze pentru monezi, fără ca unii să observere problmea.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!