Câteva știri interesante de azi, avem marfă mai mult decât de obicei. Dupămasă aflăm de la eMAG care sunt pregătirile pentru Black Friday 2017. Să fiți pe fază mai pe seară.

– noi probleme la metroul din București, e blocat pe linia Izvor – Eroilor – Politehnică – Grozăvești.

– cică un angajat care era în ultima zi la birou la Twitter, i-a dezactivat contul lui Trump. Din păcate oamenii s-au prins și l-au reactivat rapid.

– în ciuda scepticismului, în SUA s-au format cozi imense la lansarea iPhone X, așa că falimentul Apple se amână iar. Ah și rezultatele financiare Apple sunt excelente, totul pe plus.

– dacă nu ați văzut ieri, un cercetător a demonstrat că există camere ascunse în marea Piramidă de la Gizeh, chestie despre care se scrie de ani de zi pe baza bănuielilor și a imaginației oamenilor.

– GoPro revine pe profit și va lansa o nouă cameră accesibilă ca preț să combată concurența din China.

– știrea că Apple nu va mai folosi produse Qualcomm are un alt background, cei de la Qualcomm acuză Apple că au trimis datele lor confidențiale către Intel. Știrea anterioară spunea că Apple va folosi modem-uri Intel anul viitor. E cumva logic.

– după faza cu ecranul, Pixel 2 XL are o altă problemă, de data asta au expediat modele fără Android instalat pe ele.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!